Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2009 22:31 - 5 неща, които ТОЙ няма да ви каже
Автор: alicia Категория: Забавление   
Прочетен: 1265 Коментари: 0 Гласове:
2



image

Като част от проучването ми за това какво биха искали да знаят тинейджърите, често чета тинейджърски списания за момичета и ако има тема, която доминира в тези наистина изящни публикации, то това са момчетата. Какво търсят момчетата в едно момиче? Какво харесват те? Как да накарате момчетата да ви харесват? И, разбира се, защо момчетата се държат по определен начин?

Ами, скоро бях на плажа, четях едно от тези списания и наблюдавах минаващите край мен хора, изглеждащи странно и не до там, когато внезапно ме осени идеята, че може би TeenProblem би изследвал в дълбочина проблема, посочен по-горе. Така че в желанието си да ви разкрия всичко, което трябва да знаете, за да оцелеете в хода на тинейджърството, реших да разбия момчешкия код и да въведа, вас момичета, в света на онези пет неща, които момчетата находчиво пазят скътани дълбоко на сигурно място. И сега, преди всички вие момчета-тинейджъри да започнете да ми изпращате гневни имейли, нека ви кажа, че в името на равноправието, следващата седмица, ще бъде разбит и кода на момичетата и ще ви въведе в тайните, които те крият и пазят много, много внимателно.

И така момчета, подгответе се за другата седмица, а вие – момичета – да разкриете тайните на гаджетата си.

1. Обичаме да бъдем гаджето

Момичетата често смятат, че момчетата са играчи, които обичат свободния живот и създават семейство и водят по-улегнал живот само, защото обществото им го налага, но истината не може да се скрие. Със сигурност има момчета, които сериозно страдат от синдрома GIGS ( или с други думи, когато имат връзка с момиче, отчаяно желаят да бъдат свободни, и обратно – когато са свободни - търсят близост) всеки път щом започнат по-сериозно обвързване, но тези момчета са по-скоро изключение, отколкото правило. Ние – другите момчета, имаме специална дума, която много точно отговаря на нашата природа, която няма дубликат – незрялост. По-голямата част от момчетата обичат да са влюбени, точно толкова, колкото и момичетата.

2 . Не ни харесва, когато се отдръпвате от нас.

Момчетата са конкуриращи се зверове, така че може би си мислите, че когато играта е по-трудна преследването е много силно, което на практика е вярно, но само в началния стадий на връзката. Веднъж щом тя е установена, преследването трябва да спре. Ако продължавате да провокирате гонитбата, ако продължавате да ни блъскате с дясната си ръка, като в същото време ни придърпвате все по-близо с лявата, скоро ще установите, че ние също започваме да се отдръпваме. Веднъж щом отворим сърцата си, играта за нас тотално се променя. Не бихме искали вечно да ви преследваме, така че, когато вие се отдръпвате от нас, ние също започваме да страним и всичкото това се превръща в психологическа игра, подобна на тази дърпане на въже. Колкото по-силно дърпате, ние правим същото в отговор и то със двойно повече усилия. Ако играта продължи, всеки рано или късно се изтощава и просто казва Край, аз съм до тук!. Така че, веднъж щом сте спечелили вашето момче, недейте да играете по грубия начин и му покажете, че сте изключително щастлива, че е успял да ви свали.

3. Искаме приятелите ни да ви харесват, но не и да ви ...обичат.

В света на момчетата одобрението на приятелите е от изключителна важност, така че желанието ни нашите приятели да ви харесват е напълно основателно. Но нещото, което не ни се нрави е да ви свалят и да изразяват желанията си спрямо вас. Когато се захванем с много секси момиче и приятелчетата ни я гледат похотливо, то това си е чисто мъчение и в повечето случаи завършва с раздяла. Точно по тази причина много, наистина красиви момичета си остават сами. Просто не можем да понесем мисълта, че ще ви загубим, заради някой приятел и когато това се случи, ние губим нашето момиче, приятеля си и част от егото си. Така че, ако приятелите ни те харесват и те смятат за готина, то това е страхотно, но ако смятат, че биха могли да те имат, то това наистина си е проблем. За съжаление, цялата тази работа е извън вашия контрол. Съществуват немалко мнения, че с порастването си ние момчетата ставаме по-уверени и това вече не от такова значение, но междувременно трябва да сте наясно с едно нещо – ако някога бъдете зарязани от момче, което сте считали, че наистина много си пада по вас, малко след като сте се срещнали с приятелите му, успокойте се – това е защото сте били прекалено секси за него, той не е успял да го понесе.

4. Искаме да харесвате приятелите ни, но не и да ги обичате.

Това тук върви наравно с предходното, и причините за това са повече от очевидни, но има нещо, което трябва да се добави. Ясно е, че не би ни се понравило да ни зережете, за да бъдете с някой от нашите другарчета, а също така не бихме искали да правите всичко възможно, за да ги спечелите на своя страна. Понякога приятелите ни подхождат равнодушно и безразлично към вас, без значение колко сте страхотни. В повечето случаи вината не е ваша и изобщо няма нищо общо с вас, а по-скоро с тях, но все пак са наши приятели, можете да си се шляете безпроблемно, и бъдете сигурни, че ние се чувстваме добре. Не бихме искали да променяте начина си на живот и местата за разходка, само и само да се харесате на приятелите ни, защото целта ни е цялата ви енергия да бъде насочена към НАС и единствено към НАС! Не искаме да се безпокоите за това, какво мислят другите момчета за вас. Желанието ни се основава на това всичките ви усилия и внимание да са насочени към нас. Незряло ли звучи това? Вероятно. Но, хей, ние сме момчета все пак!

5. Притесняваме се, че Вие ще зарежете Нас

Нещото, на което се натъквам отново и отново, когато чета списания за момичета е въпросът как да задържат интереса на момчетата, но се оказва, че това не е особено трудно. Когато ви харесваме, ние просто ви харесваме и това е. На практика вероятно ние сме тези, които прекарваме повече време в тревоги, че ВИЕ ще ни зарежете, отколкото НИЕ вас. Така че отпуснете се и спрете да мислите за това кога ще приключи връзката ни и просто бъдете наши гаджета. Това е нещото, което поддържа интереса у момчетата.




Тагове:   неща,   каже,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: alicia
Категория: Забавление
Прочетен: 131075
Постинги: 93
Коментари: 70
Гласове: 85
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031